Het welzijnswerk blijft altijd in beweging. Bij Welzijn Baarn zijn we elke dag bezig met de nieuwe ontwikkelingen op gebied van Welzijn Nieuwe Stijl, Vrijwilligerswerk en de WMO. In het jaarbericht informeren wij u jaarlijks, en op informele wijze, door middel van 4 actuele artikelen over deze ontwikkelingen. In het jaarverslag werkt Welzijn Baarn haar visie uit en vind u ons beleidswerkplan op iets formelere wijze.

Jaarbericht 2015 (PDF)
Onze visie op vrijwilligerswerk (PDF)

In het jaarverslag vindt u een verslag van de uitgeoefende activiteiten.

De financiële verantwoording vindt u in de jaarrekening.

Ook kunt u hier het beleids-werkplan nalezen.