Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning. U kunt alles zoeken wat u nodig heeft. "ik zoek" kan in de breedste zin van het woord gebruikt worden. U wilt iets weten over de ouderenadviseur, dan typt u dat in. U krijgt alle informatie wat met de ouderenadviseur te maken heeft. Maar zoekt u een activiteit, een bepaalde doelgroep of een bepaalde tijd, typ in wat u zoekt of voor wie u zoekt of op welke dag u iets zoekt. Zo vindt u alles wat u nodig heeft.

Activiteiten & diensten

Agenda laden...
 • Waldheim-Mavo Business klas organiseert Verwen & Scrabble middag

  scrabble

  Spelletjes zijn over het algemeen heerlijk ontspannend, wat zou er mooier zijn als er bij een spel ook een verwen – beauty middag gekoppeld zit?

  De leerlingen van de Waldheim mavo staan klaar om u een leuke middag te verzorgen. Durft u het tegen de leerlingen op te nemen?

  De leerlingen van de business klas leren de non profit beter kennen. Naast allerlei commerciële organisaties en (gast)lessen wordt er ook aandacht besteed aan de non profit sector. Welzijn Baarn is gevraagd om mee te werken aan deze opdracht. Wat is precies non-profit? Hoe organiseer je een activiteit? Maak eens kennis met de bezoekers van De Leuning en organiseer zelf een leuke middag voor de doelgroep van De Leuning. Zijn o.a. de onderwerpen waar de lessen over gegaan zijn. Je kan een leuke middag organiseren maar hoe zorg je dat je je doelgroep ook bereikt? Dat er genoeg deelnemers zijn…..dat moet je maar “even” weten en ook nog eens voorelkaar krijgen. Een kunst opzich.

  Het traject bestond uit een kennismaking op locatie De Leuning en uitleg over non-profit. Beroepskrachten van Welzijn Baarn hebben deze middag verzorgd voor de 18 leerlingen. Ook vond er een gastles plaats op school, gegeven door een beroepskracht, waar de leerlingen les kregen in o.a. het maken van een wervende tekst, wat is een persbericht, hoe zet je een activiteit op, hoe bereik je je doelgroep, welke vormen van PR bestaan er etc. Vervolgens hebben de leerlingen in groepjes ideeën en activiteiten bedacht. Deze werden door een vakkundige jury, bestaande uit: vrijwilliger Jopie van Wilpen en beroepskracht Krista Peeters van Welzijn Baarn beoordeeld. De twee leukste ideeën die uitgekozen zijn: scrabble - en een nagellak middag. Het combineren is misschien wel zo leuk.

  Wat dacht u van: een gezellig welkom door de leerlingen, kopje koffie, gezellig nagels lakken, kopje thee met een koekje en een ontspannend spelletje. Maar als u alleen een spelletje scrabble wilt spelen, mag dat ook. Dus ook mannen zijn meer dan welkom! Durft u het tegen de leerlingen op te nemen?

  Dinsdag 30 mei tussen 13.30 – 15.00 uur bent u meer dan welkom in De Leuning! Toegang is gratis! En de koffie en thee ook!

  Wilt u zeker zijn van een plekje, geef u dan op, maar u ook gewoon langskomen op de middag zelf. Opgeven kan bij de receptie van De Leuning, u kunt bellen met 035-542 2020.

  Doet u mee? 

  nagels lakken

 • Leuke nieuwe vrijwilligersvacatures online!

  vacature button

   

  Heeft u zin om vrijwilligerswerk te gaan doen en bent u opzoek naar een leuke functie? Er staan weer leuke nieuwe vacatures online in onze vacaturebank! 

  O.a. Coördinator van de Hulpdienst en Ikkenbaarn! 

  Ga rustig een kijkje nemen! VACATUREBANK

   

   

 • Val Preventie | Val N(i)et Baarn

  Flyer A5 Val NIet 2017

   

  Dinsdag 9 mei 14:30 – 16:30 uur (inloop vanaf 14:00 uur) Voorlichting (Aan de hand van stellingen gaan met elkaar ingesprek. 

  Dinsdag 16 mei 14:30 – 16:30 (inloop vanaf 14:00 uur) Informatie en advies van: een oefentherapeut, ergotherapeut, apotheker en een diëtist

   Meer info

 • Heeft u de digitale trein gemist?

  Dan is de Mobiele Brigade en/of de Thuisadministratie misschien iets voor u! 

  Lees meer over deze diensten

  Digitaal Hulpplein

 • Week van het Geld 2017 een succes!

  De werkgroep van de Week van het Geld (27 -31 maart 2017) is een succes geweest. Zie onze facebook pagina voor de activteiten en lessen van afgelopen week. 

  Meer info over de Week van het Geld? 

  IMG 1136

  IMG 1143

 • Pit Baarn nieuw Informatie & Adviespunt

  Goede vrijdag en 5 mei is Pit Baarn gesloten

  Wilt u meer informatie over Pit Baarn?

  PIT Flyer A6 Januari 2017 Page 1

   

 • Seniorenbus Baarn

 • Cultuur & Activiteiten Agenda

   

  Button activiteiten ladder

 • De Leuninfo

   

  button Leuninfo

 • Nieuwe openingstijden spreekuren Team Advies & Ondersteuning (Wegwijs)

  voorlichtingHet Team Advies & Ondersteuning heeft nieuwe openingstijden: 

  Maandagmiddag:         Alleen op afspraak

  Dinsdagmorgen:           10.00-12.00 uur

  Donderdagmorgen:     10.00-12.00 uur

  Donderdagavond :       Op afspraak tussen 19.00-20.00 uur

  Meer weten?